Yeni Malatya 2: Eski tas eski hamam Fenerbahçe:1

Mehmet Demirkol'un hep söylediği bi söz var; oyuncu takımı kendine benzetmez, takım oyuncuyu kendine benzetir. Nerede ilk zamanlarda ortalığın tozunu attıran Niang, nerede şimdi yerden kalkamayan Niang. O da takıma benzemiş.Demek ki, Guiza'nın, Kezman'ın, pek katkı yap(a)mayan Anelka'nın hiç günahı yokmuş. Birkaç oyuncu dışında herkeste bir vurdumduymazsızlık. Uğur Boral oyuna girecek, kenarda gülüyor, biriyle şakalalışıyor. Biz ekran başında ecel teri dökerken, adamlar mutlu ! Caner desen ayrı bir vaka. Bir sol bek yokken,Santos'u kullanamadığımızdan yok,  yoksa orada brezilya milli takımın sol beki var(!), hala oraya takviye yapılmaması. Gerçi yapılsa nolcak ? Zamanın Brezilya Milli takımının sol bekini almışsın ama yok adam ortalıkta. Merak ediyorum bu sezon sol kanattan kaç tane gol yedik. 2.lig B kategorisi takımın bile sağ kanat oyuncusu ortayı istediği gibi kullanıyorsa, gelin siz düşünün gerisini.

İstersek şöyle salakça bir savunma yapabiliriz: O kadar posizyona girdik ama atamadık. Büyük takımsan atacaksın arkadaş öyle ya da böyle. Trabzon maçında atama, burada atama, Bucaspor maçında atama. Nerede atacan o zaman !? Mesela Galatasaray ne zaman baskı kursa mutlaka gol bulur. Ama biz de o yok. Beceriksizler ordusu resmen. Kimse ne yaptığının farkında değil. Selçuk'un şu takıma katkısı ne yahu ? Veya Mehmet Topuz'un. Ne yapıyormuş, koşuyormuş Mehmet Topuz. Ulan adam sağ hücum oyuncusu, kaç gol attı acaba ? Hani defansif katkı veriyor desek, bu takım herkesten gol yiyor be !

Aykut Kocaman'a sezon başından beri büyük destek veriyorum. Futbolu anladığından, oyunu çok iyi analiz ettiğinden şüphem yok. Bazı maçlarda acemice değişiklikler, oyuna müdahaleler yapıyor ancak, bu yanlışını oyundan sonra farkına varıyor en azından. Ama sahada onun istediklerini yapan bir takım yok. Oyuncularla iletişimi mi  kopuk, oyunculara sözünüü geçiremiyor  mu, neden böyle oluyor bilemiyorum. Samandıra'da saklı bu soruların cevabı.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Yeni Malatya 2: Eski tas eski hamam Fenerbahçe:1"

Yorum Gönder

FenerBlog