McCoughtry Fenerbahçe'de

Taurasi'nin sözleşmesinin feshinden sonra bir transfer şarttı ve o transfer gerçekleşti.MKB Euroleasing Sopron takımından Angel McCoughtry ile anlaşıldı. Resmi siteden de duyruldu bu transfer. Açıkcası bir Taurasi değil. Zaten Taurasi'den bir adet var yeryüzünde.Ama Taurasi'den sonra alınabilecek en iyi oyunculardan biri şüphesiz McCoughtry. 

 Sopron takımıyla aynı gruptaydık ve bize karşı oynanan maçtaki performansıyla o haftanın MVP seçilmişti. Gerçi o hafta MVP seçilmeyi Penny Taylor hakediyordu, hatta McCoughtry'de kendi tivitır hesabından böyle demişti. Şu ana kadar da yoruligte 22 sayı ve 7 ribaund ortalamasıyla oynuyor. Diğer istatistiklerine şuradan ulaşılabilir. 



Sonuç olarak Taurasi'nin çok ayrı bir havası vardı. İlginç bir karizması. Onu bir kez izleyen,basketbolu seven, sevmeyen, herkesi kendine hayran bırakan bir karizması vardı. O bakımdan Taurasi'nin yerini doldurur mu bilemem ama oyun olarak bizim ihtiyaçlarımızı yeterince karşılar ve Penny Taylor'ın omuzlarındaki yükü oldukça hafifletir.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "McCoughtry Fenerbahçe'de"

Yorum Gönder

FenerBlog