Diana Taurasi & Penny Taylor

Diana Taurasi ve Penny Taylor. Bu camianın aynı anda görebileceği en büyük iki sporcu. Bizim için forma önemlidir ama o formayı hakkıyla taşıyanların da yeri ayrıdır bu kalplerde. Penny geçen sene gelmişti bu takıma. Geldiği ilk andan beri kendisini kabul ettirmişti bizlere. Taurasi ise bu sene katıldı takıma. İlk transfer haberinden itibaren en azından ben de büyük heyecan uyandırdı. İlk formayı giydiği andan itibaren de o da artık vazgeçilmezdi bizler için. Ve şüphesiz ki hep de öyle kalacaklar.

Ardından şu ansızım doping olayı çıkageldi. Dünya basketbolunun şu an oynayan 1 numarası ve gelmiş geçmiş en iyi kadın basketbolcuları arasında da ilk 3'ü zorlayacak Taurasi'nin İstanbul Üniversitesi maçında yaptığı(!) doping. Kariyerinde hiç böyle bir şey yapmadığını, yapmayacağını defalarca tekrar etmesine rağmen kimse inanmadı(yönetimden) ona. Sorgusuz sualsiz, ve de kamuoyunu yeterli derecede aydınlatmadan, geride kalan bilgi kirliliği ile birlikte sessiz sedasız yolladılar Taurasi'yi.

Hemen bu olayın ardından Penny Taylor'a çıktı doping testi için çekilen kura. O inanıyordu arkadaşı Taurasi'ye. Yapmadığını biliyordu. Bir oyuna getirilmiş olduğunu düşünüyordu. Kendinin de o oyuna getireleceğini düşünyordu. İnat etti güvenmedi, Hacettepe'deki laboratuara. Sonunda da Köln'e yolladı numunesi.

 En iyi arkadaşı anlanmadan, dinlenmeden konulmuştu kapı önüne. Kendisi de ansızın aynı kaderi paylaşabilirdi. Panküp Kayseri maçında belliydi rahatsızlığı. Agresifti o maçta. Bi şeyler olduğu belliydi. Ama biz ''yok canım, hakemlere sinirlenmiştir faulleri çalmıyorlar ya'' diye kendimizi kandırdık. Ama ne yazik ki son birkaç gündür ayyuka çıkan haberler doğru çıktı ve Penny Taylor gitti. Ortalıkta o kadar haber dolaşırken bunu en son fenerbahçe.org açıkladı. O da medyadan duymuş olsa gerek. Ne de olsa orası sadece futbolcu yalanlama ve Aziz Yıldırım'ın yaptığı inşaatları tanıtma platformu ya.

Sezon sonunda Alex gidecek diyorlar. İnanın Alex'in gideceğini duymak, bu haberi duymak kadar üzmezdi beni. Şu futbolun berbat olduğu günlerde onlardı bizim yüzümüzü güldüren. Ama onlar da üzdü bizi.








 Galatasaray MP maçı sonrası Taurasi ve Taylor
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Diana Taurasi & Penny Taylor"

Yorum Gönder

FenerBlog