Fenerbahçe Acıbadem: 3 -Zok Split 1700: 0

Cev Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında grubumuzun en acınası takımı olan Zok Split 1700 ile karşılaştık. Neden acınası dedim, son finali oynamış 2 takım ve Dinoma Moskova gibi 3 takımın bulunduğu grupta 4. takım durumda. Şu ana kadar da sadece 1 set alabilmiş durumdalar.

Maç tahmin edileceği üzre 3-0'lık skorla sona erdi. İlk iki setti çok rahat kazandık diyebiliriz(25-10,25-11). 3. sette ise 8-8'e kadar çok çekişmeli geçti set.O dakikadan sonraysa rakibine sadece 5 sayı verererk seti 25-13 kazandı Fenerbahçe Acıbadem. İlginç bir noktaysa 3. sette skor 2-0 Zok Split lehineyken rakip oyuncuların sevinciydi. Eee onlar da haklılar elbet. Bu kadar genç oyuncuların Dünya Şampiyonu apoleti olan Fenerbahçe Acıbadem karşısında 2-0 öne geçmeleri mutluluk verici olsa gerek.

Bu maçta dikkatimi çeken bir noktaysa, Fürst'ün hucümda da etkili olmasıydı. Şu ana kadar Fürst genelde hucümdan sayı pek kazanamıyordu. Genelde blok sayılarıyla işi geçiştiriyordu. Bunda da en büyük etken yaşadığı sakatlığın izleridi. Bu izleri yavaş yavaş üzerinde atnış gibi. Tam sağlıklı bir Fürst hem hücumda, hem bloklarda inanılmaz bir silah.

Takımımız şu an set averajıyla lider durumda. Önümüzdeki maç ise yaralı Bergomayla. Bergoma'nın 2.lik şansı yok.Tek hedefleri en iyi 3.ler kontenjanı. Bunun içinse bizi mutlak yenmeleri lazım. Çok çekişmeli ve heyecanlı bir maç olacağı kesin. Takımımızda hala yorgunluk belirtileri var. Bu maça nasıl etki eder göreceğiz. Ancak bir avantajımızsa hafta sonunu maç yapmadan geçecek olmamız. Bunun için Konya Ereğli takımına teşekkür etmekte fayda var. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız maçı ricamız üzerine salı günü ve kendi sahamızda oynadık. Gerçekten yaptıkları büyük bir jesti.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Fenerbahçe Acıbadem: 3 -Zok Split 1700: 0"

Yorum Gönder

FenerBlog