Bir Fenerbahçe Acıbadem Klasiği 3-0

Fenerbahçe Acıbadem erteleme maçında ligin play-offu kovalayan ekiplerinden Nilüfer Belediyesi karşısında zorlanmadan 3-0 kazanmasını bildi. İlk set oldukça rahat geçti diyebiliriz bizim açımızdan. Bunda da en büyük pay alınan blok sayılarıydı. Yanılmıyorsam 6 veya 7 blok sayısı aldık. Hemen hemen 4 sayıdan 1'i bloktan geldi. Seti de bu rahat oyunla 25-16 kazandık.

2.seteyse klasik ''Bu maçı kazandık'' havası etkisiyle başladık. 3-2 öndeyken rakibin üstüste 4 sayı almasıyla 6-3 geriye düştük hatta. Daha sonra oyunumuzu toparlayp 11-7'e getirdik skoru. Ancak  bundan sonraki periyotta aradaki fark 1 ve 2 arasında gidip geldi. Taa ki Fafao servise geçene kadar.20-18'ti yanılmıyorsam ve oradan 25-18'i aldık seti.

3.sette maçı kazanamayacağı anlayan Nilüfer Belediyesi oyundan koptu ve ilk sete benzer bi oyun vardı sahada. Bu seti de rahat bir şekilde 25-14 kazandık.

Bu maçlar zaten kazanmamız gereken maçlar. Gerçekçi olmak gerekirse Fenerbahçe Acıbadem bu ligde sadece 2 takıma yenilebilir. Daha doğrusu sadece 2 takım bizi yenebilecek kapasitede. Bu gibi maçlar yorgun oyuncuları dinlendirmek için ideal maçlar. Nitekimde Dicle maçında olduğu gibi farklı bir kadroyla çıktık maça. Herkes dinlendi sayılır takımda. Sadece Nati ve Sokolova hariç. Fürst ise yabancı rotasyonunda en çok dışarıda kalan oyuncu. Fürst'ün biraz daha oynayıp özellikle Sokolova'nın dinlenmesi gerekiyor bence.

Fenerbahçe Acıbadem: Fafao, Sokolova, Nati, Songül(L), Yağmur Koçyiğit, Ergül Avcı, Eda Erdem. (İpek,Zülfiye ve Naz da kısa süre oynadı)
Maçın Oyuncusu: Natasa Osmokrovic

Şimdiyse sırada Fenerbahçe Erkek Voleybol takımının Teledünya Türkiye kupası maçı ve Fenerbahçe Kadın Basketbol takımımızın Samsun Basket ile TKBL maçı var. Bu iki maçı da kazanırsak süper olur.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Bir Fenerbahçe Acıbadem Klasiği 3-0"

Yorum Gönder

FenerBlog