Liderliğe devam

Ligde ve avrupada bizim bileğimizi bükebilen tek takım olan Panküp Kayseri Şeker'i, 2.devrenin ilk maçında farklı mağlup ettik; 89-62.  2. devrenin ilk maçı olması ve bizi yenebilen tek takımla karşılaşmamış dışında başka bir önemi daha vardı bu maçın; Angel Mccoughtry’nin ilk kez forma giyecek olması.

İlk çeyrek oldukça başabaştı aslında. Zaten de 17-16 lehimize bitti. 2.çeyreğe hızlı başlayan taraf bizdik. İlk 4 dakika rakibe sayı attırmayarak 12-0'lık seri yakaladık ve bu adan itibaren oyun koptu. Kimi zaman farkı biraz olsun eritti Panküp Kayseri, kimi zamansa 19 sayıya kadar çıktı. Ama en büyük sorun yapılan inanılmaz top kayıplarıydı. Fark bu kadar açık olmasa bu top kayıpları canımızı fena halde yakabilirdi.3. periyot 23-22 ve final periyoduysa 24-12 lehimize sonuçlandı.Nevriye 25 sayı, Penny'miz 19 sayı ve Matovic 17 sayı üretti karşılaşmada.

Angel Mccoughtry konusuna gelecek olursak da, süre aldığı 16 dakikalık zaman diliminde 10 sayı,3 ribaunt ve 1 asistle oynadı. Maçtan sonra verdiği röportajda Fenerbahçe'ye transfer haberinden sonra taraftarlardan oldukça fazla ilgi gördüğünü ve bu ilgiye layık olmak istediğini söyledi. Açık söylemek gerekirse de maç içindeki hırsı oldukça üst düzeydeydi. Bizlerle frekansı uyacak gibi ve sanırım bizlerin yeni sevgilisi olacak. Oyun olarak konuşmak için henüz erken. Hafta içi ilk antremana çıkıp, hemen peşinden maç oynamak kolay olmasa gerek. Ama bize çok şey katacağı kesin.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Liderliğe devam"

Yorum Gönder

FenerBlog