İlk Yarının Ardından TKBL

İlk devrenin son maçında çok zevkli ve bir o kadar da çekişmeli geçen karşılaşmada Botaş'ı evinde 89-83mağlup ettik. GS Medical Park'la oynayacağımız deplasman maçından sonra en zorlu deplasmanı böylece galip geçtik ve ilk devreyi lider kapadık. Penny Taylor 31 sayı, Nevriye 22 sayı, Matovic 18 sayı ile skora katkıda bulundular. 32 sayıyla Botaş'tan Anderson maçın en skoreri oldu.

İlk yarıya genel olarak bakacak olursak lige beklenmeyen Panküp yenilgisiyle başladık. İlk maç, takımın hazır olmaması gibi bahanelere sığınılabilinir. Gerçi maçı da 1 sayı farkla(61-60) kaybetmiştik. O maçtan sonra ligte ve yurolig'te namağlup devam ediyorduk. Herşey çok güzelken beklenmedik Taurasi olayı çıktı başımıza. Ne yazik ki bu olay Taurasi'nin sözleşmesinin feshiylen sonuçlandı. Bu olaydan sonra skor yükü büyük anlamda Penny Taylor'ın üstüne kaldı. Penny skor üretemediği sürelerde genelde sıkıntı yaşadık. Ama Taurasi'siz geçtiğimiz bu süreyi kayıpsız atlattık.

İstatistiklerde sayı ortalamasında 9 maç 18,7 ortalamayla Penny Taylor 3. sırada. Toplam sayı da ise 168 sayı ile 8. sırada. Her iki istatistikte de Botaş'tan Anderson (11 maç, 23.3 ortalama,256 sayı) lider.Takım liderlerimizse; Nevriye 11 maç 7,2 ribaund ortalaması,Birsel Vardarli 11 maç 3,18 asist ortalaması, Nevriye Yılmaz 11 maç 0,45 blok ortalaması.

Aslında devre kapanmış olmasına rağmen bu haftasonu ilk maçta yenildiğimiz Panküp ile karşılaşacağız. Kazanmk zorunda olduğumuz bir karşılaşma. Panküp şu an ligde 3 yenilgiyle 3. sırada. Şüphesiz onlar da bizi 2. maçta yenip avantaj elde etmek isteyeceklerdir. Büyük ihtimal Penny Taylor'a bağlı oynayacağımız bir maç olacaktır. Geçen maçta 40 dakika oyunda kalan Penny büyük ihtimal bu maçta da tüm süre boyunca oyunda kalacak. Maç 9 ocak pazar günü saat 16.00'da Caferağa Spor Salonunda.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "İlk Yarının Ardından TKBL"

Yorum Gönder

FenerBlog