ve Trabzon Puan Kaybeder

3-3'lük Kayserispor maçından beri zar zor,hep 1 farkla kazanan Trabzonspor en nihayetinde puan kaybı yaşadı. Kayserispor'a puan kaybetmesiyle ele geçirdiğimiz liderliği,2 hafta önce iyi oynadığımız halde yenemediğimiz Bursaspor maçıyla geri kaptırmıştık Trabzonspor'a. Şimdi o kaptırdığımız liderliği geri almak ve son 4 haftaya avantajlı girmek için büyük bir fırsat var önümüzde.

Bucaspor ligden düştü gibi bir şey. Ligde kalmaları çok zor. Hem ligte bir İzmir takımı olmasını istediğimden, hem de renkdaş olmamızdan ötürü Bucaspor'un lige tutunamasını isterdim ama bu saatten sonra çok zor. Ligden düşmüş bir takımla oynamak avantaj gibi gözükse de, bazı oyuncuların seneye bu ligde oynamak için kendilerini göstermelerine adına bir fırsat olacağından, maça asılacak oyuncular olacak elbette. Her ne olursa olsun Fenerbahçe'miz bu virajı kolayca geçecektir.

Son olarak da hep bizim oynadığımız takımlarla Trabzon'un 2 hafta sonra oynacak olması, Trabzonspor'un lehine bir durum olacağı dillendiriliyordu. Ancak bence tam tersi durum söz konusu. Özellikle de Eskişehir ve Antep maçları için. Gerçi bu tersi durumu oluşturmamız, bu iki takımı da yenmemizle alakalı. İki takım da avrupayı hedefliyor ve ligin süresinin daraldığı bu haftalarda puana daha aç olacaklar. Nitekim de Eskişehir 1 puanı kopardı. Ki biraz akıllı olsalardı 3 puan da alabilirlerdi. Ben haftaya kupadan da elenmiş Gaziantep'in Trabzon'a çelme takacağını düşünüyorum. Maçın Avni Aker'de olması da bizim için avantaj. Antep kolay gol bulabilen bir takım. Bulacakları bir gol, hem Trabzonspor'lu oyuncuları, hem de taraftarı baskı altına alacaktır.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "ve Trabzon Puan Kaybeder"

Yorum Gönder

FenerBlog