Bu Sefer Rakip Valencia


MUHTEMEL İLK 11'LER
Valencia: Guaita; Miguel, Stankevicius, Mehmet Topal, R. Costa, Mathieu; Pablo, Banega, T. Costa, Mata; Soldado

Brescia


Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; X. Alonso, Pepe; Ozil, Kaka, Ronaldo; Benzema

AC Milan


Muhtemel 11'ler bu şekilde. Tabii muhtemel. Değişiklikler de olabilir. Bu maç baya zor geçecek bence. Hatta bana göre puan kaybı da olası. Hafta içi Kral Kupası'nı kazandıktan sonra bir zafer sarhoşluğu söz konusu olabilir. 120 dakika süren maçta oyuncular oldukça da efor sarfettiler. Yorgunluk sorunu da bu maçta baş gösterebilir. Geçen hafta sonu oynanan Barcelona maçında alınan 1-1'lik beraberilik de zaten bizi iyice şampiyonluk dışına itti. O maçtan sonra hedef Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ydi. İlk hedef gerçekleşti. 2. hedef içinse ilk aşama çarşamba günkü Barcelona maçı. Oyuncuların aklında büyük ihtimal o maç olacaktır.

Ayrıca puan kaybı olacağını düşünmemi sağlayan bir diğer unsursa Valencia'nın son haftalardaki inanılmaz form durumu. Sezon başlarken çok güç kaybetmesine rağmen Valencia oynadığı oyunla şampiyonluğu biraz olsa zorlar diyordum ama sezon ortasında bir düşüş yaşadılar. Ancak o düşüşü yenip yüksek ivmeyle yükselişe geçtiler.

Bu maçta tekrar 2'li orta sahaya dönecek Mourinho. Khedira'nın sakatlığı söz konusu. Hatta sezonu kapattığı bile söyleniyor. Bu durumda orta alanı 3'leyecek isim Lass olacak. (Rıdvan Dilmen'in deyişiyle Lens.Kral Kupası finalinde ''defansif orta saha oyuncusu Lens'i alacak şimdi Mourinho'' dedi.) Bence bu maçta Lass'ı oynatıp, Şampiyonlar Ligi için hazırlamalıydı Mourinho. Aynı şekilde Higuain'i de bu maçta hazırlamalı diye düşünüyorum.

Not: Son olarak kadro konusunda bir ihtimal daha var; Garay gibi, Canales gibi yedek ağırlıklı bir kadro. Net kadro tam olarak belli değil. Maç saatinde göreceğiz.

Not 2: Maç saat 19:00'da NtvSpor'da.

http://realmadrid-tr.blogspot.com/2011/04/bu-sefer-rakip-valencia.html
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Bu Sefer Rakip Valencia"

Yorum Gönder

FenerBlog