Herşeye Rağmen Şampiyon Fenerbahçe

Caferağa'daki iki maçı yerinde izlemeyi planlarken bu maçları tvden  bile izleyemedim. Aksilik gibi de FB Tv son maçın tekrarını bir türlü vermedi. Tekrarını izleyip ona göre yazı yazacaktım. Eee malum, satılmış(!) hakem hataları falan, maçı izleyip yorum yapmak daha doğru olurdu.

Adnan Polat olsun, çok değerli, mükemmel oyuncu Işıl Alben olsun, Haldun Üstünel olsun şampiyonluğumuz sonrası canları çok yanmış olacak ki, sağa sola saldırmaya başladılar. Adnan Polat çıkar ''Bazı Fenerliler bile böyle şampiyonluğu istemiyoruz dedi'' der, Işıl abuk subuk konuşur, Haldun Üstünel  der ki ''Fenerbahçe'ye 94 tane faul atışı verildi''. Ey Haldun Üstünelciğim basketbolla ne kadar alakan var bilmiyorum. Fenerbahçe içeri penetre ederek oynuyor. Penetre ne biliyorsundur umarım. Ne biliyim Angel çok sever bunu mesela. Çok da atletik ve hızlı olduğundan topa müdahale edemediğin an faulü alır. Haydi anlayacağın dilden söyleyeyim, ceza sahasına bir maçta 20 kere giren takımın penaltı alması mı kolaydır, yoksa sadece 1 kez girenin mi ? Olay gayet açık ve net değil mi ?

Maçı izleyemediğimden maçla ilgili yorum yapamayacağım. Ama bu sezonki maçların yüzde 80'ini izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki, herhalde en inişli çıkışlı sezonumuz oldu. Avrupa şampiyonluğundan bahsederken sezon başı, 1 ay önceye kadar lig şampiyonluğu için bile ''acaba'' der durumdaydık. Sezon içinde Taurasi ve Penny Taylor gibi isimleri(Anna Vajda da gidenler arasındaydı) kaybederken, her ne kadar iyi oyuncular alsak da, sezon içinde 3 oyuncuyla ayrılıp, 3 yeni oyuncu almak, takımın kimyasını ister istemez bozuyordu. Bu bozulan kimya bize 4'lü finali ve Türkiye Kupasını kaybettirdi. Allah'tan sezon sonunda bu bozulan kimya biraz olsun düzeldi de şampiyonluğa ulaştık.

Artık seneye daha güçlü bir kadroyla, senelerdir çeyrek finalde kapısından döndüğümüz Avrupa Şampiyonluğuna. Taurasi geri döner, Alba Torrens gibi bir isimle de takviye yaparsak, eldeki yıldızlarla bu takım tutulmaz.

Not: Haberlere göre Alba Torrens Galatasaray ile anlaşmış. Ne kadar doğru bekleyip göreceğiz.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Herşeye Rağmen Şampiyon Fenerbahçe"

Yorum Gönder

FenerBlog