Fenerbahçe Ülker - Olympiakos: 65-80

Ne yazık ki elimize gelen fırsatı tam anlamıyla yine ittik. Bu hafta içi yaşadığımız ikinci kayıp oldu. Normal kayıplar olsa neyse ama salı günkü 16 sayıdan kaybedilen maç ve dünkü bu kadar güçlü bir rakibe 12 sayı farktan maç vermek. Gerçekten çok üzücü.

12 sayı fark oluştuğunda maçın 24. dakikasıydı. Geriye kala 16 dakikadaki skorsa 43–16. Eğer final-four hedefi varsa bir takımın maçın hiçbir anında bu kadar açık ara fark yememeli. Neven Spahija’nın da dediği gibi takımın savunması anlamsız bir şekilde çöktü ve kaçınılmaz sonu getirdi.

Aslında bizim için turu asıl zora sokan maç Zalgiris maçıydı. Grupta hiçbir iddiası bulunmayan bir takıma 3te 3 yapmışken yenilmemizdi bu turu zora sokan. Gerçi ilk turda da yaşamıştık bunu. Namağlup giderken Cholet deplasmanında alınan mağlubiyet ilk 2 şansımızı zora sokmuştu. Neyse ki Barcelona’nın  kendi evindeki beklenmedik yenilgisi bizi 2.liğe taşımıştı. Ama ilk grupta 6 takım vardı, bu gibi hatalar telafi edilebilirdi ancak şimdiki turda hataya yer yok.

Hiçbir şey daha bitmedi. Ama bu kadar güzel başladığımız bu turda liderlik hayalleri kurarken, turu zor sokmamız kötü oldu. Her şeye rağmen Valencia deplasmanındaki bir galibiyet bizi bir üst tura çıkaracak. Ama ev sahibi olma avantajımızı kaybetmiş olacağız, grup lideri olamayacağımızdan.
Yazıyı Paylaş!

0 Response to "Fenerbahçe Ülker - Olympiakos: 65-80"

Yorum Gönder

FenerBlog